Den jen pro ženy v Libštátě

04.09.2018 10:11

Body dee, břišní tanec, přednášky na ženská témata

 

POHYB A TĚLO

Dopoledne vás čeká Body dee s Lucií, cvičení na hluboký stabilizační systém, zaměříme se na střed těla, cviky na pevné bříško. Odpoledne se naučíte prvky břišního tance, navazujeme tedy na rozpohybování našeho ženského centra - pánve, kde si vše nevědomě ukládáme. Během dne si popovídáme v kruhu na téma Tělo a pohyb, proč je pro nás důležitý.

Možná nás navštíví baletka a lektorka z Prahy, Eva Šebestová.

POVÍDÁNÍ V KRUHU

Budeme pokračovat ženskými tématy Role ženy a muže, Bohyně v nás. Praktická cvičení.  Meditace.

OBČERSTVENÍ PO CELÝ DEN 

Těšte se na lehký a výživný oběd připravený s láskou od Lucie Plevové, která je i výživová poradkyně. Mezi povídáním bude odpolední pohoštění jako oslava podzimní rovnodennosti

S sebou si vezměte pohodlné oblečení na cvičení a dlouhou sukni nebo šaty (nejlépe červené vzhledem k oslavě podzimní rovnodennosti). Drobné občerstvení, lehký oběd a voda s kávou je v ceně.

Místo: Fitclub Pohoda, MŠ Libštát

Čas: 7. 10. 2018, 9:00 - 19:00

Cena: 880 Kč

Přihlášení je na tel. 775 918 018 a luci.mark(zavinac)seznam.cz :)

Těší se na vás:

Lucie Plevová - fitness trenérka a výživová poradkyně

Lucka působila také v rakouských Alpách, kde se setkala se svou životní láskou – sportem. Získala v Rakousku několik diplomů a stala se osobní trenér a zdravotní kouč. Vše, co souvisí se sportem, se stalo jejím přirozeným životem. Říká: "Jak vnímat své tělo ve své přirozené harmonii? Aby každý běžný pohyb byl blahodárný, a ne trestem. Aby naše tělo bylo funkční a spolupracovalo s námi, žijeme proto, abychom se mohli hýbat. Nad tím vším se denně zamýšlím, je to dlouhá systematická práce na sobě samém, vnímání svého těla nelze urychlit ani přeskočit o několik kapitol, postupuji vždy zevnitř ven. Nejdříve je důležité pochopit a naučit se aktivovat tělesné jádro, funkci páteře, na základě dechových cvičeni postupně necháme probublávat změny do periferií na povrch těla, tato proměna je pomalá, ale stálá. Je důležité respektovat hlasy svého těla, protože dříve či později ti dá najevo, jak se k němu chováš."


 

Lucie Marková - vizážistka a stylistka, terapeutka EFT......o mně více ZDE

 

FB událost: www.facebook.com/events/1887532584876574/