Formulář Vyzkoušejte si techniku EFT sami

14.12.2017 18:06

Technika EFT

 

Je to univerzální technika, původně určená k odstraňování negativních emocí, ale při jejím používání se zjistilo, že má často i pozitivní vedlejší účinky (narozdíl od léků), jako například mizí fyzické bolesti, astmata, alergie apod. Ty všechny mohou být způsobené stresem, nevyřešenou specifickou událostí..

Bez ohledu na to jak zdravě jíte, a jak zdravý způsob života vedete, pokud vám emoční překážky budou stát v cestě, nikdy nedosáhnete ideálního zdraví či uzdravení.

Energetický systém těla

Naše těla mají důmyslnou eletrickou podstatu. Např.když se dostaneme horkého sporákuokamžitě ucítíme bolest, protože je elektricky přenesena pomocí nervu do vašeho mozku. Elektrické zprávy jsou neustále posílány skrze naše těla a informují jej o všem. Bez této energie bysme nebyli schopni vidět, slyšet, cítit, vnímat chuťově a čichem. Lékaři k to mu využívají přístroje jako EEG, EKG.

Tento energetický systém je životně důležitý, pokud přestane energie plynout...umíráme.

Před 5000 let Číňané objevili komplexní systém energetických obvodů, které procházejí skrze naše těla. Tyto obvody byly nazvané jako meridiány, jsou základem dnešní akupunkury a akupresury, chiropraktika a široké škály ostatních technik léčení.

EFT jednoduchým poklepáním (ťukáním) konečky prstů blízko koncového bodu vašeho energetického meridiánu můžete prožít některé hluboké změny ve vašem emocionálním a fyzickém zdraví.

 

Příčina negativní emoce – problému:

1 krok – narušená paměť – trauma, silná událost v životě

2 krok – narušení energ.systému v těle

3 krok – negativní emoce – dále může přerůst ve strach, fóbie, obscese, úzkost......fyzické problémy (nemoc, chronická nemoc)

 

Zaujala Vás metoda EFT, ale ještě váháte?

Připravila jsem pro Vás formulář " Vyzkoušejte si techniku EFT sami "

Stačí mi napsat do zprávy a ráda Vám formulář zašlu na uvedený e-mail :-)

Kontakt